Camping 't Geuldal

Motorhome pitches

  • Spacious motor home pitches
  • At the heart of South Limburg's nature
  • Wide range of facilities

Motorhome pitch near Maastricht

Are you going on holiday by motorhome this year? Come to Camping 't Geuldal! We have spacious motorhome pitches where you can relax and totally unwind. In the middle of the South Limburg countryside, near Maastricht, dream away among the hills. Take advantage of our wide range of facilities and explore the beautiful surroundings with a bicycle tour or hike.

 

Camperplaats nabij Maastricht

Op onze camping in de buurt van Maastricht is er plek voor iedereen, dus ook voor vakantiegangers met de camper! Onze ideale ligging zorgt ervoor dat Camping 't Geuldal een perfecte uitvalsbasis is voor een heerlijke vakantie in Zuid-Limburg. Rustig wakker worden om vervolgens te genieten van een ontbijt bij uw camper. Onze verharde camperplaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van een groene grasstrook, waar u rustig kunt zitten. Er is altijd een servicestation in de buurt. Daar kunt u uw watertank bijvullen en uw vuilwater legen.

Let op: is uw camper hoger dan 2,80 meter? Dan kunt u onze camping alleen via een alternatieve route bereiken.

Van alle gemakken voorzien!

Met onze camperplaatsen bent u verzekerd van de volgende voorzieningen:

  • Verharde plekken met groenstrook
  • 6 Ampère/10 Ampère electra
  • Wifi aanwezig
  • Camper serviceplaats voor het bijvullen van uw watertank en legen van de vuilwatertank

Komt u ook genieten van een heerlijke vakantie op een ruime en groene camperplaats bij Maastricht? Boek direct online een vakantie.

Ontdek de prachtige omgeving

Onze camping zit al boordevol gezelligheid, maar het is ook een plek waar u geniet van alle rust. Toch raden wij u aan om ook zeker de omgeving van Zuid-Limburg te ontdekken. De bourgondische levensstijl van het zuiden kenmerkt zich in bruisende steden vol met levensgenieters. Bezoek het prachtige Maastricht, of ontdek via kronkelende wegen het golvende landschap. Bent u meer op zoek naar iets meer cultuur? Laat u verrassen door het grote aanbod aan musea, vol met prachtige kunstobjecten en informatie over de rijke geschiedenis van de regio. Wij geven u graag tips over de leukste attracties en dagjes uit voor u en uw gezin.

Geniet van de zomer in Maastricht

Wilt u Maastricht eens op een heel andere manier beleven? Reserveer dan een camperplaats bij Maastricht en geniet van het heerlijke weer en de mooie natuur in het zonnetje. Neem plaats op een van de terrassen aan het water of ga juist heerlijk mensen kijken in de winkelstraat. Dat maakt een dagje shoppen of een stadswandeling nóg gezelliger. Vanaf uw camperplaats bij Maastricht bent u er in een half uurtje op de fiets, zo kunt u de camper gewoon op de camping laten staan!

Bent u al enthousiast?

Bent u, net als ons, ook al enthousiast geworden over Camping 't Geuldal? Wacht dan niet langer en boek uw camperplaats bij Maastricht. Wij helpen u graag verder en nemen eventuele voorkeuren in behandeling, zodat u zeker weet dat het een optimale vakantiebelevenis wordt. Wij zien u graag snel bij Camping 't Geuldal!