Camping 't Geuldal
Camping Heerlen

Camping Heerlen

 • Camping in de Zuid-Limburgse natuur
 • Heerlen op 19 kilometer afstand
 • Ideale plek voor fiets- en wandelliefhebbers

Laat je betoveren door de kunst en pracht van Heerlen

Ontdek Heerlen vanaf onze camping in 't Geuldal

Heerlen, de street art hoofdstad van Nederland, waar nationale en internationale street-art kunstenaars hun werken achterlaten op gebouwen en in de openbare ruimte. Het is één groot openluchtmuseum. Geniet van een leuk dagje uit in een attractiepark, de natuur, de musea, de theater en de vele leuke winkels. Combineer het met een fijn verblijf bij Camping 't Geuldal, gelegen op slechts 20 minuten rijden van Heerlen. Kies voor een comfortabel chalet of safaritent of kom kamperen met je eigen caravan of camper op onze kampeerplaatsen. Wij verwelkomen je graag op onze camping vlak bij Heerlen! 

 
 

De highlights van Heerlen die je niet mag missen

 
  Street Art

  Bewonder de muurschilderingen en graffitikunst van (inter-)nationale topkunstenaars welke voor een groot deel al tijdens een wandeling door het centrum te bewonderen zijn.

  Schunck-Glaspaleis

  Een bijzonder historisch gebouw met kunst, literatuur, architectuur, film en muziek, aangevuld met horeca. Het staat in de top 1000 van meest invloedrijke gebouwen van de 20e eeuw.

  Vijf pleintjes

  In het hart van het centrum zijn 5 pleintjes te vinden:  Wilhelminaplein, Betaplein, Schelmenhofje, Morenhoek en Luciushof. Samen vormen zij het bruisende hart van de stad.

 
  Thermenmuseum

  Leer meer over het Romeins verleden in het Thermenmuseum. Je vindt er een uitgebreide collectie aan bijzondere archeologische vondsten van het best bewaarde Romeins badhuis van Nederland.

  Mijnmuseum

  Bezoek het Mijnmuseum waarin alle facetten van het kleurrijke mijnverleden worden belicht: zwarte verhalen, gouden tijden, grauwe kanten en kleurrijke perspectieven.

  Kasteel Hoensbroek

  Dit kasteel is door de ANWB in 2022 benoemd tot het allermooiste kasteel van Nederland. De roemrijke zalen, de middeleeuwse uitkijktoren en de kasteelvertrekken vragen om bewonderd te worden!

 

Kies je voor een vakantiehuis nabij Heerlen of een kampeerplaats?

 

Optimaal ontspannen en genieten tijdens je verblijf

Op Camping 't Geuldal heb je de mogelijkheid om een huisje te huren nabij Heerlen. Kies uit een chalet of een safaritent; beide opties zijn volledig ingericht met alle gemakken. Onze accommodaties bieden plek aan 2 tot 6 personen. Kampeerliefhebbers komen ook niets tekort; zij kunnen terecht op onze kampeer- of camperplaatsen voorzien van 6 tot 10 ampère stroom en een eigen watertappunt. Het schone en ruime sanitairgebouw is op loopafstand. Jouw hond ook mag mee naar onze huisdiervriendelijke kampeerplaatsen. Samen genieten jullie van alles wat ons vakantiepark dicht bij Heerlen te bieden heeft!

Onze faciliteiten:

 • Speel- en beleeftuin
 • Binnen- en buitenspeeltuin
 • Animatie
 • Brasserie
 • Kinderboerderij
 • Yoga en bootcamp
 
 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

 

Zó dicht bij ligt ons vakantiepark bij Heerlen:

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🚲 Hoe ver is het fietsen naar Heerlen?

Wil je graag met de fiets eropuit naar Heerlen? Dan fiets je er ongeveer in een uurtje naartoe. Dat is nog eens sportief bezig zijn tijdens je vakantie! Na jouw fietstocht trakteer je jezelf lekker op een drankje op een van de terrasjes.

🐕 Hoeveel honden mag ik meenemen?

Er zijn maximaal twee honden toegestaan. Maar let op: de honden zijn alleen welkom op de kampeerplaatsen en in de 2-persoons safari trekkerstent. Geef bij de boeking aan dat je met je hond wil komen en wij vinden een gepast verblijf voor jou!