Camping 't Geuldal
Camping Meerssen

Campsite Meerssen

  • Zeer ruim opgezette kampeerplaatsen
  • Schone en goed verzorgde sanitairgebouwen
  • Gelegen aan de Kleine Geul

Kleine camping in Meerssen

Camping 't Geuldal is een gezellige familiecamping in Meerssen. Onze camping in Zuid-Limburg beschikt over vele voorzieningen en faciliteiten om de vakantie van u en uw familie zo prettig mogelijk te maken. Wat dacht u van een kinderboerderij, recreatieruimte, sportvelden en speeltuinen en goed verzorgde, verwarmde sanitairgebouwen?! Maar ook de omgeving van onze camping in Meerssen is heel divers en heeft veel te bieden. Het bourgondische Maastricht en het oude mergelstadje Valkenburg liggen namelijk vlakbij! U gaat zich zeker niet vervelen tijdens uw vakantie op Camping 't Geuldal. 

 

Kamperen in Meerssen

Onze camping in Meerssen in Limburg is al jarenlang de nummer één camping voor alle liefhebbers van een zorgeloze vakantie. Zowel natuurliefhebbers als gezinnen met kinderen vermaken zich uitstekend op onze camping tijdens een vakantie in Limburg. Komt u bij ons kamperen? Dan verblijft u op ruim opgezette kampeerplaatsen van minimaal 100 m2. Uw kampeerplaats op Camping 't Geuldal is voorzien van elektriciteitsaansluiting (de hoeveelheid ampère verschilt per kampeerplaats) en het schone en ruime sanitairgebouw bevindt zich op loopafstand van alle kampeerplaatsen. Iedere kampeerplaats heeft zijn eigen charme en een geheel eigen karakter. Kies uw favoriete kampeerplaats op onze camping in Meerssen. Voor meer luxe boekt u één van onze chalets of safaritenten. Camping 't Geuldal: de leukste camping voor jong en oud waar meerdere elementen van gezelligheid en royaal kamperen bij elkaar komen!

 
 

Omgeving van onze camping in Meerssen

In de omgeving van onze camping in Meerssen in Limburg is veel te beleven. In de bourgondische stad Maastricht beleeft u veel plezier, zoals bij het Natuurhistorische Museum en in de Grotten Zonneberg. Vanuit Camping 't Geuldal bereikt u binnen 5 minuten fietsen het buitenzwembad Meerssen, die beschikt over een peuterbad, familieligweide en meerdere diepe en ondiepe baden. Het Limburgse heuvelland leent zich uitstekend voor prachtige fiets- en wandeltochten. Het glooiende landschap maakt elke tocht weer anders. Ook worden er in Zuid-Limburg allerlei leuke evenementen georganiseerd, zoals uitdagende wielrennerstochten en het bekende muziekevenement van André Rieu. Blijft u toch liever op onze camping in Meerssen? Dan zijn er volop faciliteiten aanwezig op onze familiecamping in Limburg

 

Faciliteiten op onze camping:

✅ Leuk animatieprogramma (in de meivakantie, zomervakantie en tijdens Hemelvaart en Pinksteren)

✅ Jeu de boules, voetbal- en volleybalveld

✅  Brasserie Bie de Groeve

✅ Speeltuinen met diverse speeltoestellen

✅ Pizzeria en snackbar

 

Bekijk alvast waar u verblijft ⤵