Camping 't Geuldal
Camping met binnenspeeltuin

Camping met binnenspeeltuin

 • Gratis toegang voor campinggasten
 • Veilig klimmen en klauteren
 • Geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar

Onbeperkt speelplezier op onze camping met binnenspeeltuin
Eenmaal hier willen de kids niet meer weg!

Zijn jouw kinderen gek op klimmen, klauteren en sjeezen van de glijbaan? Dan is onze familiecamping in Zuid-Limburg de perfecte plek! Op ons vakantiepark met binnenspeeltuin kunnen ze alle energie kwijt in een veilige speelomgeving. Onze binnenspeeltuin heeft diverse glijbanen en klimtoestellen.

En ook aan de jongste avonturiers is gedacht. Onze peuterzone zorgt ervoor dat zelfs de allerkleinsten veilig kunnen spelen dankzij de zachte speelondergronden, veilige klimtoestellen en kleurrijke speelelementen. En terwijl de kinderen zich vermaken in de binnenspeeltuin, nodigen we de ouders of verzorgers uit om te ontspannen op ons naastgelegen terras of in de gezellige brasserie. 

 

Waarom spelen in onze speeltuin?

Of het nu regent of de zon schijnt; in onze binnenspeeltuin kunnen de kids zich volop vermaken, avonturen beleven en nieuwe vakantievriendjes maken. Wanneer komen jullie langs op onze camping in Limburg?

  Inclusief brasserie

  Neem plaats in onze gezellige brasserie en laat de kids lekker uitrazen in de binnenspeeltuin.

  Gratis toegang voor campinggasten

  Als campinggast heb je gratis toegang tot onze binnenspeeltuin. Beleef onbeperkt speelplezier!

   

  Veilig klimmen en klauteren

  We hebben een zorgvuldig ontworpen en goed onderhouden speelomgeving gecreërd. 

Meer leuks voor kinderen ⤵

Wanneer komen jullie bij ons slapen?

Op onze camping met binnenspeeltuin verblijf je met het gehele gezin in een groene omgeving! Onze camping biedt ruime kampeerplekken, waar je met eigen caravan, camper of tent kunt staan. Bovendien is elke plek voorzien van elektriciteit en water, zodat je in alle comfort kunt kamperen. Liever wat meer luxe? Kies dan voor verblijf in de Coco sweet, een chalet of ingerichte safaritent voor maximaal 6 personen. En goed om te weten: honden zijn ook van harte welkom op onze camping!

 
 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

 

Onze faciliteiten:

 • Buitenspeeltuinen
 • Brasserie Bie de groeve
 • Kinderboederij
 • IJssalon
 • Speel- en beleeftuin
 • Bootcamp en yoga voor volwassenen
 • Animatie (in het hoogseizoen)
 • Wasserette
 • Sanitair
 

Onze overnachtingsmogelijkheden

 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🧒🏻 Op welke dagen is de binnenspeeltuin open?

Onze indoor speeltuin is geopend van zondag tot en met donderdag van 10:30 tot 20:00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 21:00 uur. Genoeg tijd dus om je helemaal uit te leven en te genieten van eindeloos speelplezier tijdens je vakantie!

🥅 Is de binnenspeeltuin geschikt voor kinderen van alle leeftijden?

Onze binnenspeeltuin is geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Maar op onze camping is ook genoeg te doen voor de oudere kinderen. Lekker sporten op de sportvelden, spelen in onze speel- en beleeftuin of breng een bezoekje aan de kinderboerderij.